آیا از حذف موارد انتخاب شده اطمینان دارید؟

اولین دوره انتخاب و معرفی اتاق های نمونه بهداشتی خوابگاه ها

دوشنبه، 18 ارديبهشت 1396

نکات بهداشتی موجود در فرم خودارزیابی آیین نامه اتاق نمونه دانشجویی بر روی سایت قرار می‌گیرد و علاوه بر این، نکات بهداشتی در قالب پوستر و بروشور بین دانشجویان توزیع خواهد شد.

گذراندن بهترین روزهای زندگی در بهترین محیط علمی و فرهنگی (دانشگاه) نعمتی است که شایسته ی سپاسگزاری فراوان است. جشنواره خوابگاه‌ها، بهانه ای است که در آن به خاطر داشته باشیم که برای تأمین رفاه، آسایش و سلامت برگزیدگان جامعه خدمت می کنیم و عزیزان دانشجو نیز به یاد زحمات شبانه روزی پرسنل خدوم دانشگاه باشند.
در این میان شاید کسی نیست که در مورد ضرورت کار فرهنگی و فرهنگ سازی در زمینه های گوناگون شائبه ای داشته باشد و شاید اختلاف نظر، تنها در نوع و نحوه انجام این امور است. با توجه به اینکه کار فرهنگی از ظرافت خاصی برخوردار است، در این راستا می طلبد متولی امر فرهنگ سازی بهداشت و سلامت یعنی مرکز بهداشت و درمان، بر اساس مخاطب شناسی، کار فرهنگی تأثیرگذار انجام دهد.
لذا در راستای ارتقاء سطح بهداشت خوابگاه های دانشجویی و فرهنگ سازی موازین بهداشتی و سبک زندگی سالم، آیین نامه انتخاب و معرفی اتاق نمونه دانشجویی از نظر بهداشت و سلامت تدوین می گردد.

اهداف

1- ارتقای سلامت دانشجویان خوابگاهی
2- ارتقای وضعیت بهداشتی دانشجویان و شاخص های بهداشتی خوابگاه ها
3- حساس سازی دانشجویان در خصوص اهمیت و جایگاه بهداشت در خوابگاه ها
4- فعال نمودن رابطین بهداشتی و تبیین نقش آنان در محیط های خوابگاهی

روش اجرا

نکات بهداشتی موجود در فرم خودارزیابی آیین نامه اتاق نمونه دانشجویی بر روی سایت قرار می‌گیرد و علاوه بر این، نکات بهداشتی در قالب پوستر و بروشور بین دانشجویان توزیع خواهد شد.

1. شرط تعیین اتاق نمونه کسب حداقل 70 امتیاز از 100 امتیاز در نظر گرفته شده در فرم خودارزیابی می باشد. بازدید از اتاق هایی صورت می گیرد که حداقل 70 امتیاز کسب کرده باشند.
2. تیم بازرسی متشکل از یک نفر از مرکز بهداشت و درمان (ترجیحاً کارشناس بهداشت)، سرپرست خوابگاه و در صورت وجود رابط بهداشتی یک نفر از رابطین و در صورت عدم وجود رابط، مسئول شب خوابگاه می باشد.

 
ملاک و معیارهای انتخاب اتاق نمونه
1. رعایت نظم و ترتیب در اتاق
2. جلوگیری از جلب حشرات و جوندگان موذی به داخل اتاق‌ها
3. رعایت بهداشت فردی
4. نگهداری صحیح مواد غذایی
5. جلوگیری از تکثیر عوامل بیماری زا و حساسیت زا
6. رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط
 
دانلود فرم شرکت در فراخوان